HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Promosyon Ajanda

14-12-2022 14:57
Promosyon Ajanda

Promosyon Ajanda

Kurumsal firmalar ve büyük-orta ölçekli kurumların promosyon ürünleri arasında sıklıkla tercih ettiği promosyon ürünü ajandalardır. Promosyon ajanda, şirketlerin reklamlarına ve kurumsal kimliğine katkı sağlayan, yansıtan promosyon veya eşantiyon ürünlerinin başında gelmektedir. Bunun yanı sıra, kullanım açısından da oldukça sık tercih edilen promosyon ürünlerinin başında yer almaktadır. Bu her iki gerekçe de şirketlerin tercihlerini ajandadan yana kullanmasına neden olmaktadır.

Demat Ajanda olarak bizler, uzun yıllardır sektörün dinamiklerini, gerekliliklerini elde ettiğimiz tecrübe ve farklı ihtiyaçlara ürettiğimiz ürünler ile en kaliteli promosyon ajanda ürünlerini üretmekle birlikte en uygun fiyata hem kurumsal tüketiciye hem de online platformumuz aracılığıyla küçük-orta ve büyük işletmelere sunmaktayız. Bilinmektedir ki ajandalar bir reklam ve tanıtım ürünü olarak yani promosyon ürünü olarak tercih edilmekte olup, aynı zamanda ajandalar her kesime hitap eden ve bir defter gibi kullanılabilen eşantiyon ürünleri arasında yerini almaktadır. Özellikle çalışanlara hitap eden bir ürün olma özelliğini taşımaktadır. Demat Ajanda olarak bizlerde tüm bu bilgiler ışığında işletmeler için ürünlerimizi tasarım, baskı ve iç-dış dizayn açısından reklam ve işlevsellik boyutunda maksimum faydayı sağlayan promosyon ajanda ürünlerimizi toptan satın alma avantajı ile sizlerle buluşturuyoruz. Online alışveriş sitemizde Ajanda Kategorimizde birbirinden farklı model ve tasarıma sahip ajanda ürünleri bulabilirsiniz.

Promosyon Ajanda Fiyatları

Promosyon Ajanda ürünleri ebat, tasarım, içerik ve baskı kalitesine göre ürün fiyatlandırmasında farklılık göstermektedir. Son zamanlarda firmalar, kurumsala kimliklerini yansıtan şık tasarımlara ve kalite algısını yükselten ajanda üzerinde cep, kalemlik veya ajanda içerisinde cep bölümlerinin olmasını talep etmektedir. Kullanım kolaylığını ve işlevselliği arttıran bu tür özellikler aynı zamanda kurumsal kimliklerine katı sağlayan kaliteyi de beraberinde getirmektedir. Online alışveriş sitemizde birbirinden farklı ebat ve tasarıma sahip promosyon ajanda ürünlerini bulabilirsiniz.

Demat Ajanda siz değerli müşterilerimiz için 7 farklı promosyon ajanda çeşidimiz ve firmaların isteklerine karşılık verebilmek adına özel imalat ürünlerimizle hem çeşitliliği sağlamakta hem de her bütçeye uygun ürünleri sizlerle buluşturmaktayız.

Ajanda 2023 Modelleri

Yeni yılla birlikte, 2023 Ajanda ürünleri firmalar tarafından talep edilmekte ve en çok tercin edilen promosyon ürünleri arasında yer almaktadır. Demat Ajanda olarak bizler, 2023 ajanda modellerimizi tasarım, içerik ve işlevsel modellerden oluşturmaktayız. 2023 Ajanda modellerimiz arasında; spiralli ajanda, sert kapaklı ajanda, 16x24- 13x21 ve 17x24 boyutlarına sahip ajanda modellerimiz bulunmaktadır.

Özel İmalat Ürünlerimiz içerisinde ise, birbirinden farklı tasarım ve renk seçenekleri ile geniş bir ürün çeşitliliği sizleri beklemektedir. Lastikli ajanda, kalemlik ve cepli ajanda ürünlerimiz farklı renk ve tasarımlar ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. Kurumsal firmanız için özel imalat ürünlerimizi tercih etmeniz durumunda ürün imalatı ve fiyat bilgisi için iletişim sayfamızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Promosyon Ajanda İmalatı

Online alışveriş sitemizde sizlere sunulan standart promosyon ajanda ürünleri, siparişinizin akabinde stoktan hemen temin edilerek 1-3 iş günü içerisinde sizlere iletilmektedir. Özel imalat ürünlerimizde ise, bizlerle iletişime geçmeniz akabinde ürünü belirleme, fiyat belirleme ve imalat süreçleri hakkında sizlere bilgilendirme uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Yüksek kalite baskı ve özgün tasarımlar Demat Ajanda tarafından özenle yapılmakta ve nihai ürünlerimiz kaliteli ve işlevsel promosyon ürünleri olarak sizlere sunulmaktadır.

 

Keyifli Alışverişler…

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.